[code_snippet id=5]

DOBRO REŠENJE ZA SVAKI TERET

ČOLIĆ Šlep Služba Beograd
VRSTE TRANSPORTA

od 6-22 ● Beograd ● Srbija ● exYU

12 razloga da pozovete šlep službu ČOLIĆ

VOZIMO OD 6-22, PON-SUB

šlep služba

●problem goriva, filtera

Ako ste slučajno negde ostali bez goriva, pozovite nas da vam dostavimo potrebnu količinu goriva u najkraćem roku. U slučaju većeg kvara u dovodu goriva, vozilo mora u servis a mi ćemo odšlepovati vaše vozilo na željenu lokaciju.

●kvar motora, mehanike

Pozovite nas za manje kvarove motora vozila koje možemo otkloniti odmah na vašoj lokaciji. Za teže kvarove motora ili sistema, potreban je autorizovani serviser na čiju lokaciju ćemo odšlepati vozilo.

●kvar elektrike, akumulator

Motor ne startuje, akumulator je prazan? Dolazimo do vas da vam „upalimo“ motor. Probleme kablova, startera ili alternatora rešiće stručan električar a mi ćemo prevesti vaše vozilo do tog servisa.

I nova hibridna ili električna vozila lako mogu ostati na putu bez „goriva“ ako nemate tačnu informaciju o lokacijama „punjača“ za vaše pogonske baterije!

●problem kompjutera vozila

Kompjuter poludeo? Izbacuje poruke i pali lampice ili „Car Security“ blokira opcije. Sve ovo je u domenu ovlašćenog servisera a nama ostaje da vaše vozilo bezbedno šlepamo do adrese ovog stručnjaka.

●vaše vozilo je havarisano

Ako oštećenje vozila ometa bezbedno upravljanje i učešće u saobraćaju, tada bezuslovno morate do servisa. Pomoću specijalnih navoza podižemo vaše vozilo i transportujemo do lokacije za popravku.

●tehnički pregled, selidba

Neregistrovana vozila iz uvoza pouzdano prevozimo do lokacije za tehnicki pregled. Nudimo mogućnost čekanja do završetka pregleda vozila i vraćanje na vašu adresu. Šlepujemo i domaća vozila kod isteka registracije radi pripreme za tehnički.

●prevoz motocikla, kvada

ČOLIĆ šlep služba ima sigurno rešenje za transport Motocikla i popularnih Kvad vozila. Postoji opcija da vas sačekamo da obavite posao/vožnju, pa da vas prebacimo natrag na polaznu ili na drugu lokaciju.

●prevoz građevinske mašine

Manje građevinske mašine mase do 13T bezbedno prevozimo na lokaciju vaših radova. Naša specijalizovana platforma olakšava utovar radnih mašina i dobar balans za siguran transport do cilja.

●prevoz poljoprivredne maš.

Sezona je počela? Naša šlep služba transportuje i traktore ili manje poljoprivredne mašine i priključke, na mesto obavljanja radova. Sačekaćemo da završite posao pa da vas dalje prevezemo gde još treba!

●prevoz plovila, vod. skutera

Specijalna platforma i čekrk za vuču omogućavaju lakši utovar čamaca, glisera i akva-skutera i istovar vasih plovila na željenoj lokaciji.

●prevoz kontejnera i tereta

Šlepamo građevinske kontejnere na radnu lokaciju. Imamo kran nosivosti 8T sa kojim sami smeštamo kontejner ili teret, bez vaše intervencije.

●premeštaj tereta kranom

Kran nosivosti 8T i radne dužine teleskopa 10 m je pogodan za pretovar ili pomeranje tereta. Pozovite nas da pažljivo i precizno to obavimo za vas.

šlep služba
Scroll to Top